om oss

En resa som startade för över två decennium sen.

Familjekök Design bildades år 2000 och butiken låg då i Mio möbelvaruhus i Eskilstuna. 2015 flyttade vi till den nuvarande lokalen på Lagerkvistsgatan 6. 

Vår affärsidé är att vi vill erbjuda praktiska och kreativa inredningslösningar. Kärnan i vår verksamhet är och har alltid varit köksinredning. Under åren har vi utvecklat vårt utbud och hjälper idag kunder med alla former av inredningslösningar. I över tjugo år har vi fått haft förmånen att ha nöjda kunder som vi byggt en långsiktig relation med.

För oss är varje kund unik och har egna behov och utmaningar. Vi gör alltid vårt yttersta att bemöta kundens önskemål med de bästa inredningslösningar av hög kvalitet. Vi brinner för att kunden ska känna sig nöjd och prioriterad.

I februari 2020 tog Rania Matar över företaget och driver det tillsammans med hennes man Elie Obaid. Rania är utbildad inredningsarkitekt med 15 år erfarenhet i kommersiella och privata projekt från olika länder. Rania tycker om att skapa smarta lösningar med konstnärlig touch och hon lägger alltid in stor passion i varje projekt.

Elie är en elektronikingenjör med över 25 år erfarenhet i marknadsföring och kommunikation från olika länder, med kärleken till kreativitet och ambitionen alltid för den bättre.

Vår vision för framtiden är att hjälpa nya och trogna kunder med deras inredningsbehov och strävar efter att att överträffa deras förväntningar. 

Projekt med stöd från Europeiska regionala utvecklingsfonden.

Vi genomför just nu ett projekt med stöd från Europeiska regionala utvecklingsfonden.

Ett digitaliseringsprojekt tillsammans med Digitalera där vi jobbar med att ta fram en digital strategi för vår verksamhet för att utveckla vår digitala närvaro och kundrelation.

Målet är att vi ska vara klara i augusti 2022.

 

Vad vill du ha hjälp med?

Uppgifter om dig